NL EN

9 belangrijke kenmerken van slechte codeerpatronen

Na de blog van Dennis over het belang van duidelijkheid rondom de beslissing die genomen in je ontwikkelstrategie, zoomen we deze week in op de leesbaarheid van de code.  Dennis komt tot maar liefst 9 signalen waaruit blijkt dat dit nog te wensen over laat.  

Zet dit je aan het denken? Haal je zelf wel het maximale uit je softwareontwikkeling? Neem samen met onze expert de tijd om dit te evalueren en maximaliseer je inspanningen.  Vraag direct ook een gratis quick scan aan. Zo krijg je grip op waar de belangrijkste aandachtspunten liggen.

Bekijk ook de eerdere blogs van Dennis over softwareontwikkeling:

- Heb jij de complexiteit onder controle
- Hoe herken je dat je de verkeerde architectuurkeuzes hebt gemaakt
- Hoe verhoog je de productiviteit van je ontwikkelaars
- Hoe hoog is de testbaarheid van je systeem
- Is de besluitvorming rondom gemaakte keuzes duidelijk

Doe de quick scan

Direct grip op de grootste kansen voor meer productiviteit

Speciaal voor deze quick scan heeft Dennis een inventarisatielijst samengesteld die je direct inzicht geeft in waar je grootste risico's en uitdagingen liggen in je software ontwikkeling.

Met bijna 25 jaar ervaring achter de kiezen komt Dennis als Principal Consultant bij veel verschillende organisaties om ze te helpen met het professionaliseren van haar softwareteams. Daarbij kijkt hij onder andere naar de ontwikkelmethodieken, ontwerptechnieken, tools, teamdynamiek en planningsprocessen.


Dennis werkt bij Aviva Solutions, een fullservice digital agency dat sinds 2006 organisaties begeleidt bij de volgende stap in hun digitale groei. Of dat nu gaat om het verbeteren van customer journeys,  een e-commerceplatform, website, omnichannel-implementatie of maatwerkapplicatie. Benieuwd naar hoe we maatwerk projecten aanpakken voor jouw specifieke uitdaging? Neem dan contact op met Dennis dan voor een kennismakingsgesprek via dennis.doomen@avivasolutions.nl