NL | EN
Menu

Maakindustrie: Gebruik technologie om nieuwe klanten te werven

Krijg grip op je business

De druk staat er vol op bij veel maakbedrijven. Met Industrie 4.0, economisch uitdagende tijden en volop concurrentie is het belangrijker dan ooit om te investeren in digitale groei. Zonder stevige digitale basis lever je niet de klantbeleving die van je verwacht wordt en raak je klanten kwijt. 

Download de paper

Deze whitepaper gaat in op de vraag waarom digitalisering in de maakindustrie essentieel is en hoe je als producent de volgende stap kunt zetten in je digitale groei.

De stappen naar succes:

  • Leer begrijpen waar je klant naar op zoek is
  • Genereer meer vraag naar je product
  • Start met actieve leadgeneratie
  • Gebruik de tooling die bij je past

Aviva Solutions is een volledig zelfstandig fullservicebureau dat sinds 2006 organisaties begeleidt bij de volgende stap in hun digitale groei. Of dat nu gaat om het verbeteren van customer journeys,  een e-commerceplatform, website, omnichannel-implementatie of maatwerkapplicatie. Inmiddels heeft Aviva Solutions ruime ervaring specifiek in de Maakindustrie. Voor veel maakbedrijven geldt hetzelfde; Veel druk op digitale transformatie en te weinig beschikbare kennis om dit concreet te maken. Wij nemen je bij de hand: van strategie, UX-design, development, testen tot en met het wegwijs maken van de eindgebruikers en zorgeloos beheer. Zodat jij je volledig op de business kan richten. Met als resultaat een schaalbaar, toekomstbestendig platform waarmee de ideale klantbeleving wordt gerealiseerd, leads worden gegenereerd en actieve marktbewerking binnen handbereik komt.

Onze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke beleving te bieden. Lees ons privacy statement voor meer informatie.