NL EN

Gebruik technologie om nieuwe klanten te werven

Krijg grip op je business

Nieuwe klanten binnen halen is mensenwerk waarbij de gunfactor altijd een rol speelt. Maar hoe zorg je ervoor dat je in die positie komt? Daar kun je technologie prima voor inzetten. Met deze handige tips zorg je ervoor dat je nog preciezer op het juiste moment tegen de juiste persoon de juiste boodschap vertelt. Download direct en ga aan de slag!

Download de paper

Deze whitepaper gaat in op de vraag waarom technologie in de maakindustrie essentieel is en hoe je als producent dit kan inzetten om meer klanten te werven. 

De stappen naar succes: 

  • Leer begrijpen waar je klant naar op zoek is
  • Genereer meer vraag naar je product
  • Start met actieve leadgeneratie
  • Gebruik de tooling die bij je past


Aviva Solutions is een fullservice digital agency dat sinds 2006 organisaties begeleidt bij de volgende stap in hun digitale groei. Of dat nu gaat om het verbeteren van customer journeys,  een e-commerceplatform, website, omnichannel-implementatie of maatwerkapplicatie. Inmiddels heeft Aviva Solutions ruime ervaring specifiek in de Maakindustrie. 

Voor veel maakbedrijven geldt hetzelfde; Veel druk op digitale transformatie en te weinig beschikbare kennis om dit concreet te maken. Wij nemen je bij de hand: van strategie, UX-design, development, testen tot en met het wegwijs maken van de eindgebruikers en zorgeloos beheer. Zodat jij je volledig op de business kan richten. 

Met als resultaat een schaalbaar, toekomstbestendig platform waarmee de ideale klantbeleving wordt gerealiseerd, leads worden gegenereerd en actieve marktbewerking binnen handbereik komt.