NL EN

Waarom wij je helpen om meer uit je e-commerce te halen

Wij zijn al jarenlang nauw betrokken bij het e-commerce vakgebied en hebben voor veel mooie merken nieuwe shops mogen bouwen. We weten hoe lastig het kan zijn om bezoekers naar je e-commerce omgeving te brengen, laat staan ze regelmatig terug te laten komen voor herhaalaankopen. Het neerzetten van een online shopervaring die de verwachtingen van je bezoekers overtreft is enorm belangrijk. En performance speelt daar een sleutelrol in.

En toch worstelen veel retailers met deze onderwerpen. Vaak is er echt wel goed nagedacht over de online experience en zit deze goed in elkaar. Maar als het 10 seconden duurt voordat de bezoeker aan deze beleving kan beginnen, dan raak je al veel verkeer kwijt. En dat betekent automatisch minder resultaat. Om dit te compenseren zien we helaas te vaak dat er extra budget wordt vrijgemaakt om meer betaald verkeer naar de webshop te brengen.

Terwijl deze resources ook gebruikt kunnen worden om ervoor te zorgen dat de performance omhoog gaat. Een sneller werkend e-commerce platform zorgt voor meer bezoekers die iets in de winkelwagen stoppen, een hogere cart value en meer check outs. Kortom, betere resultaten.

In de komende weken gaan we je helpen om inzicht te krijgen in het belang van performance, hoe goed jouw platform scoort en wat je kunt doen om dit te verbeteren.

Wie zijn jullie dan?

Wij zijn Aviva Solutions, een fullservice internetbureau met een ruime ervaring in e-commerce. Naast B2C webshops voor Kwantum, Bruna en Suzuki werken we samen met organisaties als Eindhoven365 en Nevi voor hun B2B e-commerce uitdagingen.

En hebben we een aanpak ontwikkeld waarbij we met een A/B test laten zien wat de precieze impact is van een veel sneller werkend platform. Waarover later meer...

Wil je alvast meer weten over het onderzoek van Deloitte waaruit blijkt dat het verbeteren van je performance met 0,1 seconden al kan leiden tot 10% conversiestijging? Check dan deze pagina.