NL EN

Doe de DXP test!

Digital Experience Platforms zijn sterk groeiend in populariteit, mede vanwege de enorme mogelijkheden om een echt onderscheidende online experience te leveren. En de krachtige combinatie tussen content, commerce en marketing automation vanuit 1 platform. Maar hoe weet je dat een DXP voor jouw organisatie ook echt de beste oplossing is? 

Daar hebben wij de oplossing voor! In 12 simpele stappen inventariseren we samen welk type cms het beste is voor jouw organisatie. Dat doen we tijdens een online meeting die hooguit 30 minuutjes duurt. Daarna krijg je per mail een rapport waarin voor iedere stap een motivatie is terug te vinden. Super handig om te delen met je collega's. 

Plan direct jouw dxp test

Zo weet je precies wat de volgende stappen zijn voor jouw organisatie en wat daarbij komt kijken. We leggen je 12 vragen voor die leiden tot de meest geschikte cms-keuze.

Wacht niet langer en ga aan de slag!  


Aviva Solutions is een fullservice digital agency dat sinds 2006 organisaties begeleidt bij de volgende stap in hun digitale groei. Of dat nu gaat om het verbeteren van customer journeys,  een e-commerceplatform, website, omnichannel-implementatie of maatwerkapplicatie. Inmiddels heeft Aviva Solutions ruime ervaring specifiek met Ledenorganisaties. 

Voor veel Ledenorganisaties geldt hetzelfde; Veel druk op digitale transformatie en te weinig beschikbare kennis om dit concreet te maken. Wij nemen je bij de hand: van strategie, UX-design, development, testen tot en met het wegwijs maken van de eindgebruikers en zorgeloos beheer. Zodat jij je volledig op de business kan richten. 

Met als resultaat een schaalbaar, toekomstbestendig platform waarmee de ideale klantbeleving wordt gerealiseerd, leads worden gegenereerd en actieve marktbewerking binnen handbereik komt.