NL EN

Kentico Xperience 13 certificering voor Tim ter Laare

Aviva Solutions breidt certificering verder uit en voegt nog een Kentico Xperience 13 Certified Developer toe aan het rijtje gecertificeerde professionals.

Wij feliciteren Tim ter Laare met het behalen van zijn Kentico Xperience 13 developer certificering, de hoogst haalbare blijk van productkennis voor Kentico Xperience.

Kentico Xperience 13 is de meest recente versie van het zeer gebruiksvriendelijke Digital Experience Platform van Kentico. Een echte alleskunner waarmee je eenvoudig vanuit 1 platform contentmanagement, marketing en zelfs e-commerce combineert. 

De hoogst haalbare blijk van individuele product- en vakkkennis van Kentico Xperience 13 is het behalen van het certificeringsexamen tot Certified Developer. We zijn er dan ook trots op dat Tim ter Laare zijn verregaande kennis van Kentico Xperience 13 heeft verzilverd naar Certified Developer. 

Kentico Xperience 13 Developer examen

Om jezelf Certified Developer te mogen noemen moet je een zwaar examen afleggen waarbij over 40 vragen je kennis, ervaring en kunde wordt getoetst van Kentico Xperience 13. Om de druk wat op te voeren krijg je slechts 40 minuten de tijd om het examen succesvol af te ronden. Omdat Kentico Xperience steeds wordt uitgebreid en geoptimaliseerd is het hebben van actuele en verregaande kennis noodzakelijk om te slagen. Om die reden is de certificering beperkt geldig en moet het examen iedere 12 maanden opnieuw behaald worden.

Tim ter Laare: "Een van mijn favoriete aspecten van softwareontwikkeling is het leren van waardevolle nieuwe vaardigheden en deze te implementeren bij onze klanten. Dit certificaat is het bewijs dat ik waardevolle Kentico Xperience 13 implementaties kan bouwen en daar ben ik best trots op!".

Klanten optimaal ondersteunen

"Het behalen van dit soort certificeringen vereist dat je medewerkers constant meegroeien met de beschikbare technologie. Iets wat nodig is om ervoor te zorgen dat we onze klanten altijd optimaal kunnen ondersteunen in het behalen van hun digitale doelstellingen. Met de toevoeging van Tim aan onze poule gecertificeerde developers versterken we hierin opnieuw onze positie", laat Bart Hoppe (Directeur Aviva Solutions) weten.

Over Aviva Solutions

Aviva Solutions is een fullservice digital agency met 12 jaar ervaring met Kentico-implementaties. Naast meerdere Cerftified Developers beschikt Aviva Solutions ook over Certified Marketers om zo vanuit alle perspectieven de benodigde kennis en ervaring te bieden aan onze klanten. Deze aanpak heeft geleid tot het behalen van Gold-status, Quality Expert en meerdere awards voor onze klanten.

Wil je meer artikelen lezen?