NL EN

Jonne Kats en Joost Meijles benoemd tot Sitecore MVP voor Commerce

Jonne Kats en Joost Meijles zijn benoemd tot Sitecore Most Valuable Professionals (MVP) voor Commerce. Deze titel staat voor een wereldwijde erkenning als Sitecore Commerce expert en leider van de community.

Een eervolle ook, want er zijn er slechts 7 Commerce MVP’s in Europa. Wereldwijd zijn er dit jaar 315 MVP’s benoemd door Sitecore, verdeeld over de categorieën: Ambassador, Commerce, Strategy en Technology.

Sitecore Commerce MVP

Jaarlijks kent Sitecore de MVP-titels toe aan de actiefste leden van de Sitecore-community. Zij zijn van uitzonderlijke waarde voor de ontwikkeling, optimalisatie en innovatie van de Sitecore technologie. Deze selecte groep MVP’ers delen hun passie, kennis en ervaring met de online en offline community over de hele wereld.

Twee van de zeven in Europa, en nog bij Aviva ook

Aviva Solutions heeft een aardig trackrecord als het gaat om Sitecore MVP’s. Erwin Werkman was de eerste (en jarenlang ook de enige) Sitecore MVP voor Commerce wereldwijd. Na ruim tien jaar maakte hij in 2018 de overstap van Aviva naar Sitecore zelf. Zijn status als MVP’er is nu overgenomen door zelfs twee collega’s en Aviva Solutions is natuurlijk apetrots; we ondersteunen graag de ontwikkeling en groei van Sitecore Commerce. De benoemingen van Jonne en Joost zijn daar een mooi voorbeeld van, evenals de unieke accelerator Mercury E-commerce die Aviva Solutions specifiek voor Sitecore Commerce heeft ontwikkeld.

Benefits

Natuurlijk zijn erkenning en eer hartstikke leuk. Maar als MVP’ers profiteren Jonne en Joost van een aantal voordelen. Zoals directe toegang tot productteams, vroege productreleases van Sitecore’s software en exclusieve evenementen. En onze developers, partners en klanten dus ook!

The Sitecore MVP Award is given to exceptional community leaders who foster the free and objective exchange of knowledge by actively sharing their real-world expertise with users." Lars Nielsen, Sitecore Co-Founder. 

Hoe zij de MVP-titel hebben verdiend

Jonne en Joost verdienen de Sitecore Commerce MVP-titel voor hun bewezen expertise van Sitecore Experience Commerce. Hun schat aan Sitecore Commerce ervaring en kennis brengen zij graag over aan (collega)developers, maar ook aan partners en klanten. Dat doen zij onder andere door te spreken op events, schrijven van blogposts, antwoorden op de Sitecore fora en channels, betrokkenheid bij Sitecore Stack exchange, bijdragen aan open source modules en het geven van productfeedback aan Sitecore. 

Sitecore Commerce tips & tricks

Zoals gezegd delen Jonne en Joost graag hun kennis, tips en ervaringen. Stuur hen gerust een berichtje als je meer wilt weten over Sitecore Commerce of ergens over wil sparren!

Terugblik op Sitecore SYM 2019

Lees meer
'The Sitecore MVP Award is given to exceptional community leaders who foster the free and objective exchange of knowledge by actively sharing their real-world expertise with users.'
Lars Nielsen/Sitecore Co-Founder

Blijf op de hoogte

Met onze Aviva-updates krijg je belangrijk nieuws, interessante artikelen en handige tips als eerste direct in je mailbox.  

Meld je direct aan!