NL EN

Sitecore Experience Platform 9.1

Wat zijn de voordelen van Sitecore Experience Platform 9.1

Sitecore Experience Platform (XP) is al jaren synoniem met de beste online klantbeleving vanuit één compleet digitaal marketingplatform. Met de komst van Experience Platform 9.1 gaat Sitecore hierin nog een flinke stap verder.

De nieuwste versie geeft marketeers een volledige set gereedschappen en inzichten om compleet gepersonaliseerde ervaringen te creëren via alle kanalen.Wie elke websitebezoeker of klant een gepersonaliseerde klantbeleving wil bieden, heeft data nodig. Veel data van verschillende kanalen. Sitecore Experience Platform 9.1 levert de essentiële marketingtools om die data te verzamelen en in te zetten en bevat drie belangrijke functionaliteiten:

Veelzijdige digitale marketing

Experience Platform 9.1 geeft marketeers de vrijheid, flexibiliteit en snelheid voor een eenvoudige en doeltreffende interactie met bezoekers. Zowel wanneer Experience Platform onderdeel is van Sitecore CMS, als wanneer je Experience Platform hebt geïntegreerd in een ander marketingplatform.

Rijkere data voor betere inzichten

Wat Experience Platform 9.1 uniek maakt is de mogelijkheid om klantdata uit bezoeken, campagnes en externe bronnen gecentraliseerd op te slaan en te vertalen naar concrete inzichten. Hiermee kun je iedere individuele bezoeker een unieke gepersonaliseerde beleving voorschotelen.

Optimalisatie van alle kanalen

Met Experience Platform 9.1 bezorg je bezoekers overal een gepersonaliseerde ervaring, dus zowel via de kanalen die je al gebruikt als via de kanalen je nog gaat toevoegen. Van web tot winkel en van mobile tot virtual reality. Daarnaast helpt Experience Platform je om snel nieuwe campagnes te lanceren met templates op basis van best practices.
Bezoekers verwachten een consistente en relevante ervaring, ongeacht het kanaal. Door hierop in te spelen versterk je de merkwaarde en creëer je vertrouwen bij (potentiële) klanten. Sitecore Experience Platform 9.1 reikt je hiervoor precies de tools aan die je nodig hebt.

Nieuwe features op een rij

Benieuwd naar de verschillen tussen Experience Platform 9.1 en eerdere versies? Hieronder zie je een handig overzicht alle nieuwe features van Sitecore Experience Platform 9.1:
3 belangrijkste functionaliteiten van Sitecore XP 9.1

Ondersteuning door Sitecore

Door over te stappen naar de nieuwste versie van Experience Platform profiteer je vanzelfsprekend van alle voordelen van de laatste technologie. Daarnaast kun je ook blijven rekenen op de ondersteuning van Sitecore zelf. Versie 8.1 en lager worden namelijk niet langer ondersteund.

Aviva Solutions en Sitecore Experience Platform 9.1

Voor verschillende klanten hebben we de migratie naar versie 9.1 al afgerond. We vertellen hier binnenkort meer over. Volg ons op LinkedIn als je op de hoogte wilt blijven van al ons nieuws rondom versie 9.1. Wil je meer weten over Sitecore Experience Platform 9.1? Download dan de brochure.

Of lees hier hoe we de migratie naar Sitecore Experience Platform 9.1 hebben aangepakt voor i-team Global.

Migratie case

Voor diverse klanten hebben we de migratie naar Sitecore XP 9.1 reeds uitgevoerd. Lees ook het klantverhaal van i-team Global.

Naar de case

Brochure Experience Platform 9.1

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Sitecore Experience Platform 9.1 voor jouw organisatie? Download direct de brochure.