NL EN

Kentico Xperience 13 Developer certificaat behaald door Luuk Santegoeds

Verregaande kennis en expertise, dat kunnen onze gecertificeerde professionals beloven. Aviva Solutions kan met trots nog een Kentico Xperience 13 Certified Developer toevoegen aan de lijst. Luuk Santegoeds is onze nieuwste erkende Kentico Xperience 13 Certified Developer van Aviva Solutions. Het behalen van dit certificaat is het bewijs van dat wij de juiste kennis, ervaring en technische skills kunnen gebruiken met de laatste versie van Kentico. Onze klanten kunnen daarom rekenen op een partner met uitgebreide kennis van het Kentico-platform.  

Kentico Xperience 13 is de meest recente versie van het Digital Experience Platform van Kentico. Een platform waarmee je eenvoudig contentmanagement, marketing en e-commerce combineert. Om jezelf Certified Developer te mogen noemen moet je een zwaar examen afleggen waarbij over 40 vragen je kennis, ervaring en kunde wordt getoetst van Kentico Xperience 13. Het examen vraagt niet alleen kennis en academische begrip van het product en functionaliteit, maar ook praktische ervaring en bekendheid met het product zelf.  

Luuk: “Met het behalen van dit examen heb ik laten zien hoe ik mijn kennis van Kentico in de praktijk uitstekend kan inzetten. Het is van belang dat de webapplicaties op de juiste manier gebouwd worden door Aviva Solutions, zodat wij alle kracht uit Kentico kunnen halen en webapplicaties toekomstbestendig maken voor onze klanten.” 


Aviva Solutions blijft prioriteit leggen bij het behalen van certificeringen door collega’s op het Kentico-platform. Zo zijn niet alleen onze ontwikkelaars expert op het gebied van Kentico maar ook onze projectmanagers, designers, salescollega’s, en marketeers. Dit jaar is Roel Kuik als allereerste marketeer toegevoegd aan de Kentico-MVP’s voor zijn kennis en inzet rondom de digitale marketing functionaliteiten van Kentico Xperience. Op deze manier heeft Aviva Solutions twee jaar op een rij samen met klanten de Kentico Xperience Site of the Year award gewonnen.

“Het behalen van dit soort certificeringen is erg belangrijk. Zo groeien medewerkers constant mee met de trends en ontwikkelingen van nu.  Dit zorgt ervoor dat we onze klanten altijd optimaal kunnen ondersteunen in het bereiken van hun digitale groei en hun digitale doelstellingen. Met de toevoeging van Luuk aan ons team gecertificeerde professionals versterken we hierin opnieuw onze positie", laat Bart Hoppe (Directeur Aviva Solutions) weten. “ 

Meer willen weten over Kentico Xperience 13?

Lees meer