NL EN

Kentico Kontent certificering voor Vincent van der Laan

Aviva Solutions breidt certificering verder uit en voegt Kentico Kontent Certified Developers toe aan het rijtje gecertificeerde professionals.

Wij feliciteren Vincent van der Laan met het behalen van zijn Kentico Kontent certificering, het hoogst haalbare bewijs van product- en vakkennis voor Kentico Kontent.

Kentico staat bekend om haar gebruiksvriendelijke CMS-oplossingen in 2 varianten: Kentico Xperience en Kentico Kontent. De laatste is de Headless tegenhanger van hun award winning Digital Experience Platform.

Aviva Solutions is al 12 jaar Gold-partner van Kentico Xperience en vanaf het eerste uur ook Kontent-partner. We zijn er trots op dat Vincent als eerste developer zijn verregaande kennis van Kentico Kontent heeft verzilverd naar 'Certified Developer'. Deze titel is het bewijs van zijn product- en vakkennis van Headless en Kentico Kontent.

Kentico Kontent Developer examen

Om jezelf Certified Developer te mogen noemen moet je een zwaar examen afleggen waarbij over 40 vragen je kennis, ervaring en kunde wordt getoetst van Kentico Kontent. Om de druk wat op te voeren krijg je slechts 40 minuten de tijd om het examen succesvol af te ronden. Omdat Kentico Kontent steeds wordt uitgebreid en geoptimaliseerd is het hebben van actuele en verregaande kennis noodzakelijk om te slagen. Om die reden is de certificering beperkt geldig en moet het examen iedere 12 maanden opnieuw behaald worden.

Vincent van der Laan: "Het behalen van deze certifcering is voor mij het bewijs van mijn kennis van Kentico Kontent, maar vooral ook van toegevoegde waarde voor bedrijven die de overstap naar een Headless CMS maken of juist hun bestaande systeem willen optimaliseren. Zowel vanuit mijn rol als developer als vanuit Aviva Solutions als partner".

Klanten optimaal ondersteunen

"Het behalen van dit soort certificeringen vereist dat je medewerkers constant meegroeien met de beschikbare technologie. Iets wat nodig is om ervoor te zorgen dat we onze klanten altijd optimaal kunnen ondersteunen in het behalen van hun digitale doelstellingen. In dit geval is het mooi dat Vincent als eerste in het team van Transavia dit certificaat heeft behaald", laat Bart Hoppe (Directeur Aviva Solutions) weten.

Over Aviva Solutions

Aviva Solutions is een fullservice digital agency met 12 jaar ervaring met Kentico-implementaties. Naast meerdere Cerftified Developers beschikt Aviva Solutions ook over Certified Marketers om zo vanuit alle perspectieven de benodigde kennis en ervaring te bieden aan onze klanten. Deze aanpak heeft geleid tot het behalen van Gold-status, Quality Expert en meerdere awards voor onze klanten.

Wil je meer artikelen lezen?