NL EN

Aviva Solutions opnieuw benoemd tot Gold partner van Kentico

Ieder jaar evalueert Kentico haar partners. Alleen de meest gekwalificeerde partners worden benoemd tot Gold Partner; de hoogst haalbare status voor partners.

Aviva Solutions opnieuw Gold Partner

Vorig jaar heeft Kentico haar partnerlandschap opnieuw onder de loep genomen en vorm gegeven. Aviva Solutions was toen één van de partners die haar Gold Partner status ook onder de nieuwe regels verlengd zag worden. Nu een jaar later komt Aviva Solutions opnieuw met vlag en wimpel uit de evaluatie volgens de nieuwe richtlijnen. Met deze jaarlijkse evaluatie wil Kentico waarborgen dat alleen de partners die het ècht verdienen het Gold-label mogen voeren. 

Waarom we er trots op zijn

De kwalificatie Kentico Xperience Gold Partner, is het hoogst haalbare niveau voor Kentico-specialisten. Dit betekent dat we niet alleen beschikken over uitgebreide kennis van het platform, maar ook dat we actief deelnemen in de Kentico-community. Zo hebben we een groot deel van ons team marketeers en developers opnieuw gecertificeerd op de nieuwste versie van Kentico. En wonnen we samen met een van onze klanten een mooie award

Daarnaast hebben we een deel van onze website ingericht speciaal voor Kentico-gebruikers om ze te helpen meer uit hun Kentico-licentie te halen. 

Kentico Xperience Quality Expert

Tenslotte is ook onze titel Quality Expert weer verlengd. Met deze zware audit speciaal voor Gold Partners stelt Kentico vast dat onze huidige en toekomstige implementaties van Kentico Xperience voldoen aan hun strenge eisen op het gebied van architectuur, design en development.

Meer uit Kentico halen?

Bekijk dan snel deze pagina's vol tips en handige artikelen

Lees meer