NL EN

Aviva Solutions opnieuw Gold Partner Kentico Xperience

De kwalificatie Kentico Xperience Gold Partner, is het hoogst haalbare niveau voor Kentico-specialisten.

Kentico Xperience, de perfecte alleskunner

Kentico is een van snelst groeiende DXP-leveranciers op dit moment. Logisch, want in een markt waarbij de best mogelijke online beleving steeds belangrijker wordt, kiezen steeds meer bedrijven voor een alles-in-één oplossing. En dat is precies de kracht van Kentico Xperience. Een enorm veelzijdig platform waarmee je content management, marketingactiviteiten en zelfs e-commerce combineert. 

Aviva Solutions opnieuw Gold Partner

Eind 2021 heeft Kentico haar partnerlandschap onder de loep genomen en opnieuw vorm gegeven. Met deze veranderingen wil Kentico waarborgen dat alleen de partners die het echt verdienen het Gold-label mogen voeren. Aviva Solutions is één van de partners die haar Gold Partner status ook onder de nieuwe regels verlengd zag worden.

Waarom we hier trots op zijn

De kwalificatie Kentico Xperience Gold Partner, is het hoogst haalbare niveau voor Kentico-specialisten. Dit betekent dat we niet alleen beschikken over uitgebreide kennis van het platform, maar ook dat we actief deelnemen in de Kentico-community. Zo hebben we een groot deel van ons team marketeers en developers opnieuw gecertificeerd op de nieuwste versie van Kentico. En wonnen we samen met een van onze klanten een mooie award

Kentico Xperience Quality Expert

Tenslotte is ook onze titel Quality Expert weer verlengd. Met deze zware audit speciaal voor Gold Partners stelt Kentico vast dat onze huidige en toekomstige implementaties van Kentico Xperience voldoen aan hun strenge eisen op het gebied van architectuur, design en development.

“Aviva is een van onze meest ervaren partners in de Benelux en heeft ruim 40 succesvolle implementaties gedaan voor diverse klanten.”
Bart Omlo, Kentico
Meer weten over ons?