NL EN

Het belang van expertise in zowel ontwikkeling als marketing

Arjan van Hugten, onze ervaren ontwikkelaar, heeft naast zijn Developer certificering, nu ook met succes het Kentico Xperience Marketing certificaat behaald. Als ontwikkelaar is hij een belangrijke schakel in het implementatieproces van websites op basis van Kentico. Door nu ook zijn expertise uit te breiden naar de marketingfunctionaliteiten van Kentico, toont hij aan dat hij niet alleen bekwaam is als ontwikkelaar, maar ook met de Kentico marketingfuncties.

Waarom meedenken met de marketingaspecten belangrijk is 

Binnen het dynamische speelveld van Digital Experience Platforms (DXP) zoals Kentico Xperience is het van cruciaal belang dat ontwikkelaars zowel de technische als de marketingaspecten begrijpen. Het volgen van marketingcursussen en het behalen van het Certified Marketer-examen op Kentico Xperience 13 zijn manieren waarop ontwikkelaars zoals Arjan hun kennis verbreden.  

Door deze certificering kunnen zij hun technische vaardigheden gebruiken om oplossingen te creĆ«ren die niet alleen voldoen aan technische vereisten, maar ook waarde toevoegen aan de digitale marketingdoelstellingen van bedrijven. 

Een nieuwe benadering naar onze klanten toe 

In lijn met de visie van Aviva Solutions om klanten op alle fronten te ondersteunen met digitale oplossingen, benadrukt Arjan het belang van een in deze benadering: "Als ontwikkelaar is het van belang om niet alleen te focussen op de technische aspecten, maar ook te begrijpen hoe deze in lijn zijn met de marketingdoelstellingen van de klant. Het behalen van het Kentico Marketing Certificaat stelt mij in staat om effectief mee te denken met de klant over marketingvraagstukken en oplossingen aan te dragen die aansluiten bij hun behoeften." 

Wij blijven ons inzetten voor het verhogen van de expertise van het team op het Kentico-platform. Door certificeringen niet alleen voor ontwikkelaars, maar ook voor andere teamleden zoals projectmanagers, designers, salescollega’s en marketeers na te streven, blijft het bedrijf streven naar hoogwaardige dienstverlening. De recente certificering van Arjan voegt zich bij de groeiende lijst van gekwalificeerde professionals binnen Aviva Solutions, en benadrukt de toewijding van het team aan voortdurende verbetering en klantensuccessen op het Kentico-platform. 

“Kentico certificeringen zijn een bewijs van de toewijding en expertise van ons team, van Kentico consultants en developers.’ Mark Groothuizen, Aviva Solutions 

Meer willen weten over Kentico Xperience 13?

Lees meer

Onze aanpak levert digitale daadkracht  

Als je op zoek bent naar een partner voor jouw volgende stap in digitale ontwikkeling die samenwerking, creativiteit en vakkennis als kernwaardes heeft, dan zijn wij de partij voor jou. Neem contact om te ervaren hoe we je verder kunnen helpen.