NL EN

Anas Mohamad behaalt Kentico Xperience 13 Developer certificaat

Met groot genoegen kondigen we aan dat Anas Mohamad officieel erkend is als gecertificeerd ontwikkelaar voor Kentico Xperience 13 bij Aviva Solutions! Dit heeft hij behaald door met succes het examen voor Kentico Xperience 13 Developer af te ronden, waarbij hij zijn diepgaande kennis, ervaring en technische vaardigheden in het gebruik van het Kentico-platform heeft aangetoond. Anas: "In de loop van mijn certificeringsreis werd ik geconfronteerd met de uitdagingen van de praktische aspecten van het examen, vooral gezien mijn beperkte projectervaring. Ik ben echter dankbaar voor de aanzienlijke steun die ik van mijn collega's heb ontvangen. Dit certificaat versterkt niet alleen mijn vertrouwen, maar opent ook de deur naar verbeteringen in onze implementatieprocessen en het bijhouden van technologische ontwikkelingen." 

Kentico Xperience 13 is de recentste versie van het Digital Experience Platform van Kentico. Dit platform biedt een naadloze integratie van contentmanagement, marketing en e-commerce. Het behalen van de status van Certified Developer vereist het succesvol afleggen van een uitdagend examen met meer dan 40 vragen, waarbij je kennis, ervaring en vaardigheden met betrekking tot Kentico Xperience 13 grondig worden geëvalueerd. Het examen gaat verder dan alleen theoretische kennis en vereist ook praktische ervaring en vertrouwdheid met het product zelf. 

Aviva Solutions blijft prioriteit leggen bij het behalen van certificeringen door collega’s op het Kentico-platform. Zo zijn niet alleen onze ontwikkelaars expert op het gebied van Kentico maar ook onze projectmanagers, designers, salescollega’s, en marketeers. Dit jaar is Roel Kuik als allereerste marketeer toegevoegd aan de Kentico-MVP’s voor zijn kennis en inzet rondom de digitale marketing functionaliteiten van Kentico Xperience. Op deze manier heeft Aviva Solutions drie jaar op een rij samen met klanten de Kentico Xperience Site of the Year award gewonnen. 
 
“Het behalen van dit soort certificeringen is erg belangrijk. Zo groeien medewerkers constant mee met de trends en ontwikkelingen van nu.  Dit zorgt ervoor dat we onze klanten altijd optimaal kunnen ondersteunen in het bereiken van hun digitale groei en hun digitale doelstellingen. Met de toevoeging van Anas aan ons team gecertificeerde professionals versterken we hierin opnieuw onze positie", laat Bart Hoppe (Directeur Aviva Solutions) weten. “  

Meer willen weten over Kentico Xperience 13?

Lees meer

Onze aanpak levert digitale daadkracht  

Als je op zoek bent naar een partner voor jouw volgende stap in digitale ontwikkeling die samenwerking, creativiteit en vakkennis als kernwaardes heeft, dan zijn wij de partij voor jou. Neem contact om te ervaren hoe we je verder kunnen helpen.