NL EN

Kentico Marketer certificeringen

Een bewijs van de toewijding en expertise

Alexander Streng, Elke Lamers en Harko Prinssen zijn de nieuwste erkende Kentico Marketer Certified professionals van Aviva Solutions. Zij slaagden onlangs voor het Kentico 12 Certified Marketer examen. Het behalen van dit certificaat betekent niet alleen dat je beschikt over praktische ervaring met Kentico, het is ook een bewijs van algemene kennis van digital marketing. Het begrijpen van content management sytemen zoals Kentico - en hoe klanten die precies kunnen toepassen voor hun digital marketing - is cruciale kennis voor ons projectteam. Het behalen van het Kentico 12 Certified Marketer-examen zorgt ervoor dat we de expertise in huis hebben die nodig is om onze klanten hoogwaardige service te blijven leveren als hun partner in digitale marketingoplossingen.

Voor het Kentico 12 Certified Marketer-examen moeten kandidaten niet alleen kennis hebben van de functionaliteiten en features van Kentico, maar ook hun praktische ervaring met het product kunnen aantonen. De test richt zich op onderwerpen als:
  • webanalytics
  • marketingautomation
  • e-mailmarketing
  • contentmarketing
  • pay-per-click (PPC) en zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  • contactbeheer en activity tracking
  • contactsegmentatie (groepen, persona’s en score)
  • contentpersonalisatie
  • contentoptimalisatie met zowel A/B- als MVT-tests
“Om succesvol te zijn in mijn rol, begeef ik me op het snijvlak van techniek en marketing. Daarom heb ik zowel technische- als marketingkennis nodig van het Kentico platform. Pas dan kan ik onze klanten goed begeleiden tijdens het project," zegt Harko Prinssen. "De Kentico Marketer certificering is het bewijs dat ik de kennis heb die voorwaardelijk is om klanten goed te helpen met training, het scopen van het project en beheren van de verwachtingen specifiek ten aanzien van het Kentico platform.”
“Kentico certificeringen zijn een bewijs van de toewijding en expertise van ons team, van Kentico consultants en developers.”
Mark Groothuizen, Aviva Solutions

Aviva Solutions, al sinds 2006 een gevierd Kentico Gold Partner en Xperience Quality Expert, blijft prioriteit leggen bij het behalen van certificeringen door collega’s op het Kentico-platform. Niet alleen onze ontwikkelaars zijn expert op het gebied van Kentico: ook onze projectmanagers, designers en salescollega’s zijn door Kentico getraind. Zo kunnen onze klanten als rekenen op een partner met uitgebreide kennis van het platform en kennis van het vak. Zoals nu in het geval van Alexander, Elke en Harko: digital marketing.

Kijk hier voor meer informatie over het Kentico CMS en bekijk ons recente werk voor Driestar Hogeschool of het nieuwe marketingplatform voor Securex.  

Kentico-specialist nodig?

Met liefde pakken we het hele online project voor je op. Ook zijn we er als je alleen één van onze expertises kunt gebruiken of wilt veranderen van it-partner. We stappen in waar jij dat wilt en ons nodig hebt.  


Bel ons op 071 710 74 74 of stuur het formulier in.

Neem contact met me op