NL EN

CREATE, het fundament voor groei

Digitale daadkracht vanuit betrokkenheid

In de CREATE-fase bouwen we het digitale framework en voeren we het creatieve concept uit. Onze developers vertalen de ontwerpen naar verfijnde back- en frontend-toepassingen. De marketeers stellen de online campagnes in en monitoren ze nauwlettend om de best mogelijke resultaten te behalen. 

Met een goed fundament ben je voorbereid op digitale groei. Wij leggen dat fundament maar wat graag voor je neer. Front-end én back-end .NET development voor webwinkels, meer rendement uit e-commerce, betere informatievoorziening voor medewerkers, of een rijke gebruikservaring voor klanten creëren: we doen het allemaal. 

We sleutelen aan mark-up, style en scripting, en weten alles van serversidetechnieken en -technologieën. En we zorgen natuurlijk dat onze HTML, CSS en JavaScript op alle browsers even lekker draait.

Ontwikkelen, codekloppen, er is haast niets dat onze developers liever doen. Maar hoe en in welke mate hangt altijd af van jouw vraagstuk. We adviseren je daarom over een passend platform, eventueel maatwerk en bijbehorende ontwerpprincipes.

Voor de meeste van onze klanten is dit de spannendste fase: hun merk krijgt een online identiteit aangemeten, het ontwikkelplatform wordt ingericht en de ideeën worden tastbaar. Van de eerste zwart-wit-wireframes en sessies om de look & feel te bepalen naar een volledig uitgewerkt interactief eindproduct. Zelfs de content kunnen we er op maat in ontwerpen.

Het ontwerpproces draagt bij aan de online gebruikservaring van jouw product of merk. Met interactieontwerp, visuele communicatie en contentdesign maken we daar een prettige, intuïtieve en onderscheidende belevenis van.

Testing 1, 2, 3...

Online informatievoorziening voor medewerkers, een rijke gebruikservaring voor je klanten, of een e-commerceplatform dat meer rendement genereert: je weet pas zeker dat het werkt als je het goed test. Speciaal daarvoor hebben we meerdere performance- en functionele testers in huis die zich vastbijten in jouw project. Hun gestructureerde tests vormen een vast onderdeel van ieder ontwikkeltraject en zijn geïntegreerd in ons scrumproces.

Digitale daadkracht

Als partner zijn we betrokken bij het resultaat van ons werk. En dat stopt niet bij de oplevering. We vinden het net zo belangrijk dat de eindgebruiker er goed mee overweg kan. Daarom helpen we met communicatie, training, testen en eventueel het invoeren van de content.

Training

We ontwerpen alles op zo’n manier dat het volstrekt intuïtief werkt. Maar als je met iets nieuws leert werken, is het altijd prettig als iemand je de fijne kneepjes bijbrengt. Onze trainingen helpen je om je werk als ontwikkelaar, webredacteur of bijvoorbeeld marketeer nog efficiënter te doen. En dat verschil merk je onder de streep.
“De scrumsprints met strakke deadlines droegen eraan bij dat we de deadline konden halen.”
Top Employers Institute

Meer weten over CREATE?

Bouwen aan jouw digitale oplossing 

We vertellen je graag meer over onze aanpak en het belang van deze fase in het proces. Bel ons op 071 710 74 74 of stuur het formulier in.