NL EN

Snelle totaaloplossing voor TLN

TLN-main

Vraag

Kunnen jullie ons helpen met een centraal platform voor ons intranet, al onze websites en het ledenportaal?

Aanpak

Vanuit strategische sessies is een strakke roadmap geformuleerd en Sharepoint geïmplementeerd. 

Resultaat

Sterk verbeterde interne communicatie, een hoger gebruik van het ledenportaal en een strakke roadmap voor de toekomst.

Centraal platform

Voor Transport en Logistiek Nederland (TLN) ontwikkelden we een intranet, websites, een ledenportaal en communities op één centraal platform: het veelzijdige SharePoint.

Effectief samenwerken & kennisdelen

Met zo’n 6.000 leden is TLN de grootste belangenbehartiger voor de transportsector. Kennis en standpunten over politieke en maatschappelijke kwesties delen met haar leden is voor de organisatie een belangrijke taak.

Slim zoeken

Dankzij een slimme taxonomie en een handige zoekfunctie zijn documenten en berichten heel makkelijk te vinden. De preview functie in de zoekmachine maakt het helemaal gebruiksvriendelijk. Een medewerker kan namelijk - binnen de zoekresultaten - een document of presentatie ‘doorbladeren’. Zo weet hij precies of hij gevonden heeft wat hij zoekt, nog voor hij het opent. Eén van de redenen voor TLN om alle documenten van de huidige fileservers te laten verplaatsen naar SharePoint.

Lees over onze aanpak

Online strategie

Om nieuwe toepassingen te kunnen blijven ontwikkelen die aansluiten bij de wensen van TLN, haar medewerkers én leden, gaan we nog een stapje verder. We adviseren TLN bij de opzet van hun online strategie.

Samen stippelen we een roadmap uit, zodat alle digitale oplossingen, qua technologie én communicatie, ook in de toekomst perfect blijven matchen met het doel dat TLN voor ogen heeft. Zo is Transport & Logistiek Nederland klaar voor de toekomst.

Meer weten over deze case?

Of wil je deze case graag delen met je collega's? Download eenvoudig de volledige case door het formulier in te sturen.

Bekijk onze diensten