NL EN

Industrieel leverancier Geveke klaar voor toekomst met Kentico Xperience

Het resultaat

Geveke levert onder meer hoogwaardige compressoren en pompsystemen voor tal van industrieën in binnen- en buitenland. Het bedrijf zocht een Kentico-partner met voldoende kennis en ervaring om een omvangrijk, krachtig en toekomstbestendig marketingplatform neer te zetten en door te ontwikkelen. Hiermee wil Geveke de conversie, UX en e-commercemogelijkheden verbeteren.

De bestaande website draaide nog op Kentico 10. Onze eerste stap was dan ook de upgrade naar de nieuwste technologie van Kentico 12, nu bekend als Kentico Xperience. Een strakke projectplanning en intensieve samenwerking met de product owner en ICT-afdeling van Geveke zorgden dat zowel de overdracht als de upgrade van het platform soepel verliepen.

Marketingplatform doorontwikkelen

Na de succesvolle upgrade en migratie staat de doorontwikkeling van het marketingplatform op de planning. Te beginnen met een inschrijftool voor de nieuwsbrief en het activeren van de page builder en andere nieuwe features van Kentico Xperience. Hiermee biedt de marketingomgeving een solide basis voor Geveke’s ambitieuze toekomstplannen.

Logo van Geveke

Doel

Marketingplatform updaten en e-commerce verbeteren

Tools

Kentico 12, Kentico Xperience,  Azure DevOps

Website

www.geveke.com

“In onze zoektocht naar een nieuwe partner maakte Aviva Solutions indruk door hun deskundigheid, het duidelijke plan van aanpak en de helderheid in de communicatie. Met de migratie van onze website en de upgrade naar Kentico 12 hebben we weer een up-to-date en toekomstbestendig platform.”

– Marjan van Veen, marketingcoördinator Geveke 

Stabiel proces

Voor een stabiel en vlot lopend traject werken we bij Aviva Solutions met een standaardproces dat voor verschillende omgevingen kan worden ingezet. Dat proces combineert uit onze vaste projectaanpak, actuele kennis van de gebruikte technologieën en een voorspelbare procedure voor wijzigingen. Voor build en deployments werken we met de geautomatiseerde processen in Azure DevOps. Met deze aanpak weten klanten precies waar ze aan toe zijn. En legden we een solide basis voor Geveke’s toekomstige ontwikkelingen en ambities. 

Met onze migratie-aanpak borgen we continuïteit in het supportproces. Meer uitleg hierover lees je in het whitepaper dat voor je schreven. Bovendien geeft het je inzicht in de te doorlopen stappen.

“Zowel de verhuizing als de upgrade zijn probleemloos en geheel volgens plan verlopen. Het contact met de mensen van Aviva Solutions is zeer prettig. Kortom, Aviva Solutions is een fijne partner om mee te werken!” 

– Marjan van Veen, marketingcoördinator Geveke 

Digitale daadkracht nodig? Neem contact op!

Herken je jezelf in de uitdaging van Geveke? Of overweeg je een overstap naar een ander (headless) CMS? We helpen je graag verder. Bel ons op  071-710 74 72 of stuur het formulier in dan nemen we contact op met jou.