NL EN

Mercury E-commerce

Accelerator voor Sitecore Commerce

Supersnel live boordevol features

We zien het vaak: na een zorgvuldig selectieproces valt de keuze op Sitecore Experience Commerce. Maar na maanden bouwen is de business afgehaakt, het e-commerceplatform nog niet live en de deadline verstreken.

Jouw opdrachtgever gaat het liefst vandaag nog live, maar moet noodgedwongen wachten. Ondertussen probeer jij de opdrachtgever enthousiast te houden over de gekozen technologie. Hoe lang gaat dat nog lukken?
Wij hebben de oplossing!

Je hoeft namelijk niet alles zelf te bouwen. Wij geven je een zeer complete set met features die je alleen nog maar hoeft te stylen. Dat scheelt enorm in de ontwikkeltijd. Tijd die je dan weer kunt besteden aan het creëren van de perfecte klantbeleving.

Volledig geïntegreerd in Sitecore Experience Commerce 9 en Sitecore Experience Accelerator (SXA) ga je met Mercury in een fractie van de tijd live. Jouw opdrachtgever profiteert bovendien direct van features als wishlists, productvergelijkingen, productbundels en nog veel meer.

'Met Mercury verstevigt Macaw haar positie als strategisch omnichannel partner'
Pim van Leeuwen, Macaw

Bekijk de video

Wil jij je opdrachtgevers voor, tijdens en na de Sitecore Experience Commerce-implementatie helpen meer uit Sitecore te halen? Bekijk dan deze video. Aanmelden als Mercury-partner is trouwens zo gedaan.

Video over Mercury

Snel live

Lanceer je platform binnen de deadline. Zodat de strategie die jouw opdrachtgever heeft gekozen ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd.

Minder risico

We hebben jarenlange ervaring met e-commerce en al het ontwikkelwerk al voor je gedaan. Je loopt daarom weinig risico.

Up-to-date

De laatste technologie, zodat je verzekerd bent van een investering die nog jaren meekan. Mercury werkt perfect met Sitecore 9 en SXA.

Boordevol features

Maak het verschil met kant-en-klare features: wishlists, productvergelijkingen, productbundels, integratie met social media, navigatie, check-out en SEO-optimalisatie zijn standaard inbegrepen bij Mercury.

Bewezen technologie

Bekende Sitecore-partners als Macaw kiezen strategisch voor Mercury bij de implementaties die ze voor hun opdrachtgevers verzorgen. Zo versterken ze hun propositie en zorgen ze voor tevreden klanten.

Nieuwsgierig geworden?

We laten je graag zien wat de voordelen zijn van Mercury E-commerce voor jouw Sitecore-project.

Voor een persoonlijk advies bel je ons op 071 710 74 74 of stuur je dit formulier in.