NL EN

Kentico partner... (aanpassen)

Kentico begon ooit als een eenvoudig contentmanagementsysteem op basis van ASP.NET. Dat is het allang niet meer. Inmiddels is Kentico uitgegroeid tot een ware alles-in-1-marketingoplossing die beschikbaar is in meerdere varianten. Die hele transitie maakte Aviva Solutions mee. We zijn dan ook al jaren gekwalificeerd als Kentico Gold Partner. En nog steeds zijn we fan van deze alleskunner op MVC-technologie. !

Jullie zijn Kentico Xperience Gold Partner. Maar wat zegt dat nou eigenlijk?

De kwalificatie Kentico Xperience Gold Partner, is het hoogst haalbare niveau voor Kentico-specialisten. Dit betekent dat we niet alleen beschikken over uitgebreide kennis van het platform, maar ook dat we actief deelnemen in de Kentico-community. 

Getrainde Kentico-specialisten

Zo hebben we gecertificeerde Kentico-developers in huis die flink wat uren doorbrengen bij de Kentico User Group om hun kennis te delen. En niet alleen onze ontwikkelaars zijn expert op het gebied van Kentico: ook onze projectmanagers, designers en salescollega’s zijn door Kentico getraind in marketing automation.

Ervaring sinds 2006

We werken al zo'n 15 jaar met de oplossingen van Kentico. Met dit platform ontwikkelden we meer dan 40 websites en commerce-oplossingen. Bijvoorbeeld het loyaltyprogramma van Kwantum, het nieuwe marketingplatform voor Securex en de educatiesites van Driestar

Kentico Xperience Quality Expert

Als je op onze profielpagina kijkt op de site van Kentico, zie je daar ruim 40 websites staan. Twee daarvan zijn door Kentico uitverkozen tot Site of the Month. Het label Kentico Xperience Quality Expert staat daar ook bij; een prachtige erkenning van onze expertise van Kentico-implementaties. Lees meer over deze titel
“Aviva is een van onze meest ervaren partners in de Benelux en heeft ruim 40 succesvolle implementaties gedaan voor diverse klanten.”
Bart Omlo, Kentico

Nog even over Kentico Xperience

Met Kentico Xperience kunnen we razendsnel webshops en websites bouwen. Dat is bij veel andere CMS-platformen wel anders. Er is bovendien een flinke set aan kant-en-klare functionaliteiten beschikbaar, zoals onlinemarketing, e-commerce, online-community's en intranet. Hiermee maakt Kentico geïntegreerde marketing goed te beheren én betaalbaar. Een ander pluspunt is dat gebruikers zonder technische achtergrond met Kentico eenvoudig content kunnen beheren. En na een korte training zelfs de hele website. Precies daarom is het zo'n fijn CMS voor onze klanten. Kijk hier voor meer informatie over het Kentico CMS.

Nieuwsgierig geworden?

Als Kentico-specialist kunnen we je uiteraard nog veel meer vertellen over Kentico: van Azure-hosting tot technische specs. We vertellen je graag hoe we van jouw online project met Kentico een succes maken.

Een persoonlijk advies is zo geregeld.

Bel ons op 071 710 74 74 of stuur het formulier in.

Bekijk onze cases