NL | EN
Menu

Kentico partner

 

 

Over Kentico

Kentico begon ooit als een eenvoudig contentmanagementsysteem op basis van ASP.NET. Dat is het allang niet meer. Inmiddels is Kentico uitgegroeid tot een ware alles-in-1-marketingoplossing die beschikbaar is in meerdere varianten.  

Zelfs het basispakket beschikt over uitgebreide functies voor contentmanagement. Ook gebruikers zonder technische achtergrond kunnen met Kentico eenvoudig content beheren. En na een korte training zelfs de hele website.


 

 

 

Met Kentico kun je razendsnel webshops en websites bouwen. Dat is bij veel andere platforms wel anders.

Je profiteert van een uitgebreide set aan kant-en-klare functionaliteiten, zoals contentmanagement, onlinemarketing, e-commerce, online-community’s en intranet. Hiermee maakt Kentico geïntegreerde marketing goed te beheren én betaalbaar voor kleine en grote bedrijven.

“Aviva is een van onze meest ervaren partners in de Benelux en heeft vele succesvolle implementaties gedaan voor diverse klanten.”

Bart Omlo, Kentico

Gold Partner

Aviva Solutions is Kentico Gold Partner, het hoogst haalbare niveau voor Kentico-specialisten. Dit betekent dat we niet alleen beschikken over uitgebreide kennis van het platform, maar ook dat we actief deelnemen in de Kentico-community.

Kentico-specialisten

We hebben gecertificeerde Kentico-developers in huis. En niet alleen onze ontwikkelaars zijn expert op het gebied van Kentico: ook onze projectmanagers, designers en salescollega’s zijn door Kentico getraind in marketing automation.

Sinds 2006

We werken al sinds 2006 met de oplossingen van Kentico. Met dit platform ontwikkelden we meer dan 25 websites en commerce-oplossingen. Bijvoorbeeld het loyaltyprogramma van Kwantum en de educatiesites van Driestar. 

Nieuwsgierig geworden?

We vertellen je graag hoe we van jouw Kentico-project een succes maken.

Een persoonlijk advies is zo geregeld. 

Bel ons op 071 710 74 74 of stuur het formulier in.

Bekijk onze cases
Onze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke beleving te bieden. Lees ons privacy statement voor meer informatie.