NL EN

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Plan direct jouw adviesgesprek

Na 2 whitepapers over technologie en het juiste platform, vraag je je wellicht af: Hoe weet ik zeker dat ik juiste keuze maak? Of wat nu de eerst volgende stappen moeten zijn in je digitale transformatie. Dat snappen we heel goed!

Plan daarom direct jouw vrijblijvende inventarisatiegesprek in met onze expert. In dit gesprek lopen we alle belangrijke punten met je door die bepalend zijn voor het maken van de juiste vervolgstappen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en waar je verstandig aan doet.

Inventariseer wat je volgende stappen zijn en welke technologie bij je past in dit vrijblijvende adviesgesprek.

Met dit vrijblijvende adviesgesprek krijg je:

  • Grip op je grootste uitdagingen
  • Match tussen doelstellingen en technologie
  • Advies over welk type cms het beste bij je past
  • Je bent tot niets verplicht na het advies

Aviva Solutions is een fullservice digital agency dat sinds 2006 organisaties begeleidt bij de volgende stap in hun digitale groei. Of dat nu gaat om het verbeteren van customer journeys,  een e-commerceplatform, website, omnichannel-implementatie of maatwerkapplicatie. Inmiddels heeft Aviva Solutions ruime ervaring specifiek in de Maakindustrie. 

Voor veel maakbedrijven geldt hetzelfde; Veel druk op digitale transformatie en te weinig beschikbare kennis om dit concreet te maken. Wij nemen je bij de hand: van strategie, UX-design, development, testen tot en met het wegwijs maken van de eindgebruikers en zorgeloos beheer. Zodat jij je volledig op de business kan richten. 

Met als resultaat een schaalbaar, toekomstbestendig platform waarmee de ideale klantbeleving wordt gerealiseerd, leads worden gegenereerd en actieve marktbewerking binnen handbereik komt.