Menu Neem contact met me op

Sitecore biedt content, commerce en marketing in één

 

 

Overtref de verwachtingen

De digitale volwassenheid van je klanten groeit enorm snel. Door deze verwachtingen steeds te overtreffen, creëer je niet alleen tevreden klanten maar maak je van hen ook ambassadeurs van je merk.


 

 

 

Met Sitecore heb je alle tools in handen om vanuit één platform rijke, relevante en gepersonaliseerde ervaringen te bieden. Naast het krachtige CMS levert Sitecore ook Commerce en integraties met Salesforce en Stylelabs.


 

 

Bekijk de video

Sitecore is het end to end content en commerce platform voor marketing en personalisatie. Deze korte video toont je de ware kracht van Sitecore.

sitecore-video

Sitecore XP

Combineer de kracht van content management met de inzichten uit de Sitecore Experience Database en biedt je klanten de beste ervaring. 

Sitecore XM

De tool waarmee je echt op het juiste moment, de juiste persoon aanspreekt met de juiste boodschap. 

Sitecore XC

Het e-commerce platform dat online shoppers verandert in klanten voor het leven door de perfecte mix van content en commerce.

Content hub

Met de Sitecore content hub stel je marketeers in staat om eenvoudig assets te beheren, delen en bewerken op een centrale plek.

.Net integratie

De .Net technologie van Sitecore maakt je flexibel genoeg om om krachtige integraties met andere systemen te realiseren.

Leading technology

Gartner heeft Sitecore al meerdere jaren op rij benoemd als leider in hun Web Content Management rapporten.

Download de folder

Alle voordelen van Sitecore Experience manager op een rij

Waarom wij gek zijn op Sitecore
Onze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke beleving te bieden. Lees ons privacy statement voor meer informatie.