Menu Neem contact met me op

Kentico, alleskunner op MVC-technologie

Kentico combineert een krachtig CMS met o.a. e-commerce en slimme online marketingtools waardoor je hypermoderne websites maakt. Kentico stelt je hiermee ook in staat om eenvoudig de beleving van je gebruikers te optimaliseren: over meerdere kanalen tegelijk en... real-time! 

Een prettig CMS voor iedereen

Kentico zorgt ervoor dat je de content van je website, webwinkel, portal of community-website eenvoudig kunt creëren en beheren. Door de vele knappe features en het hoge niveau van personalisatie (er is voor veel rollen in een organisatie al een profiel beschikbaar) kunnen ook gebruikers zonder technische achtergrond op een snelle wijze content beheren. En na een korte training zelfs de gehéle site. Bovendien is het met de moderne .NET MVC-technologie voor developers een fijne omgeving om in te ontwikkelen. 

12 jaar Kentico-ervaring

Al meer dan 12 jaar werken wij met het Kentico CMS. En door onze ervaring hebben we het hoogst haalbare niveau voor Kentico-specialisten behaald: Kentico Gold partner. Dat betekent niet alleen dat we over actuele en uitgebreide kennis van het platform beschikken, maar ook dat we actief deelnemen in de Kentico-community. Zo ben je verzekerd van een uitstekende implementatie. 

Lees meer

Bekijk de video

Ben je op zoek zijn naar één praktisch platform voor alles: van marketingautomation, formulieren, fora tot leadscoring? Laat je dan overtuigen van het gebruiksgemak en de vele out-of-the-box features van het Kentico CMS.

The all-in-one that gets it done!

Video over waarom Kentico het beste CMS is

De uitdager voor jouw uitdaging

Al meerdere jaren op rij is Kentico benoemd tot 'challenger' door Gartner in hun Webcontent Management Magic Quadrant rapport. Dit komt mede door de hoeveelheid mogelijkheden die standaard meegeleverd worden ten opzichte van andere CMS-leveranciers.

E-commerce

Met volledige controle over het design kun je met Kentico’s e-commerce oplossing sneller (wereldwijd) verkopen met een hoge klantloyaliteit. De eenvoudige integratie met externe systemen (ERP, CRM), makkelijke betaalmethoden en ondersteuning voor meertaligheid en valuta's betekenen dat het ontwikkelen van een wereldwijde online retail site snel te realiseren is. En dan heb je zelfs een makkelijk aanpasbaar checkout proces. 

Intranet, portals & samenwerken

Zonder problemen maak je een intranet, portal of community waardoor je werkgroepen en projectteams snel ondersteunt bij hun taken. Met gebruiksvriendelijk projectmanagement, SharePoint integratie, geavanceerde samenwerkomgeving en volledig aanpasbare afdelingsspecifieke pagina's. Dit maakt Kentico een slimme, simpele en snelle manier om samen te werken. working.

Multi-site 

Met een krachtig multi-site management kun je al je websites beheren vanaf één plek en is het uitrollen van nieuwe sites een kwestie van uren. Of je nu een bedrijfswebsite, online winkel, partnerportal, blog of community wilt publiceren, dit doe je snel zonder in te boeten op de kwaliteit. 

Uitermate flexibel

Kentico integreert met praktisch elk ander back-end systeem. De tijd en resources die je hierop bespaart kun je dus mooi inzetten om sneller bij jouw organisatiedoelen te komen!

Past Kentico bij jou?

Uiteraard kunnen we je als Kentico-specialist nog veel meer vertellen over Kentico: van Azure-hosting tot technische specs. Maar laten we eerlijk zijn, helpen we je daar écht mee? Het gaat erom dat je op zoek bent naar een oplossing die past bij jullie situatie en doelstellingen. En ja, soms past een ander CMS beter. Dat is precies waar we je mee kunnen helpen: het afwegen en maken van deze cruciale keuze. 

Samen zetten we 't op een rijtje

Een persoonlijk advies is zo geregeld. Bel ons op 071 710 74 74 of stuur het formulier in.

Een fijne plek voor marketeers

Kentico is voor marketeers een handige plek. Er zit namelijk standaard een volledige set van online marketing tools in geïntegreerd. Dus je werkt volledig vanuit één omgeving. We hebben het dan over web analytics, campagnemanagement, e-mail marketing, A/B- en MVT-testen, contactbeheer, lead scoring, personalisatie, segmentatie en marketing automation. 

Werken zoals je kent van Word

De Kentico-omgeving waarin je werkt lijkt op die van een browser. Daarom werkt het heel intuïtief. Zo maak je in een handomdraai belangrijke content zoals formulieren, nieuwsbrieven en campagnes. En met een WYSIWYG-editor (zoals je gewend bent in Word mét spellingchecker) zijn ook nieuwe gebruikers in een mum van tijd gewend aan de interface en dus razendsnel op een productief niveau.

Hoge kwaliteit leads voor sales

Door gebruik te maken van de mogelijkheden voor personalisatie en A/B-testen gedurende de hele klantreis en over alle kanalen om zo gerichte content te plaatsen, vergroot je de conversie van je lead generation activiteiten en lever je leads van hoge kwaliteit aan jullie salesteam.

De meerwaarde van een Kentico Gold partner
Onze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke beleving te bieden. Lees ons privacy statement voor meer informatie.