NL EN

8 signalen dat je ontwikkelaars elkaar in de weg zitten

Na de blog van Dennis over grip houden op de complexiteit van je softwareontwikkeling en hoe je productiviteit kan verhogen, is het nu tijd om te kijken naar het volgende risico bij softwareontwikkeling. Uit welke 8 signalen kun je opmaken dat je productiviteit wordt beperkt door de architectuurkeuzes die zijn gemaakt? Lastig te detecteren maar waarbij langere ontwikkeltijden en zelfs kwaliteitsproblemen op de loer liggen. 

Zet dit je aan het denken? Haal je zelf wel het maximale uit je softwareontwikkeling? Neem samen met de expert de tijd om dit te evalueren en maximaliseer je inspanningen.  Vraag direct een gratis quick scan aan. Zo krijg je grip op waar de belangrijkste aandachtspunten liggen.

Doe de quick scan

Direct grip op de grootste kansen voor meer productiviteit

Speciaal voor deze quick scan heeft Dennis een inventarisatielijst samengesteld die je direct inzicht geeft in waar je grootste risico's en uitdagingen liggen in je software ontwikkeling.

Met bijna 25 jaar ervaring achter de kiezen komt Dennis als Principal Consultant bij veel verschillende organisaties om ze te helpen met het professionaliseren van haar softwareteams. Daarbij kijkt hij onder andere naar de ontwikkelmethodieken, ontwerptechnieken, tools, teamdynamiek en planningsprocessen.


Dennis werkt bij Aviva Solutions, een fullservice digital agency dat sinds 2006 organisaties begeleidt bij de volgende stap in hun digitale groei. Of dat nu gaat om het verbeteren van customer journeys,  een e-commerceplatform, website, omnichannel-implementatie of maatwerkapplicatie. Benieuwd naar hoe we maatwerk projecten aanpakken voor jouw specifieke uitdaging? Neem dan contact op met Dennis dan voor een kennismakingsgesprek via dennis.doomen@avivasolutions.nl