NL EN

5 grootste online uitdagingen voor groothandels

Na onze whitepaper over hoe je als groothandel in de coronacrisis (en daarna) het verschil kan maken, is het nu tijd om stil te staan bij de grootste online uitdagingen van groothandels. We hebben een selectie gemaakt van de meest voorkomende uitdagingen die wij voor groothandels mogen oplossen, en deze voorzien van manieren waarop je deze obstakels wegneemt. Want het lijkt wellicht complex maar deze online uitdagingen zijn gewoon op te lossen. Je bent niet de enige groothandel die hiermee worstelt! 

Haal jij niet het maximale uit je online platform omdat je steeds tegen dezelfde beperkingen aan loopt? Dan is deze whitepaper echt iets voor jou.


5 grootste online uitdagingen van groothandels

Zo los je de meest voorkomende uitdagingen op 

Download de gratis paper 

Worstel jij ook met ingewikkelde bestelprocedures, teleurstellende online belevingen of concurrenten die het gewoon beter doen terwijl je vast zit op een platform wat je niet laat doen wat je nodig hebt?

Ontdek de meest voorkomende problemen bij groothandels en hoe je deze kunt oplossen. Zodat je kunt maximaliseren op je online inspanningen.


Aviva Solutions is een fullservice digital agency dat sinds 2006 organisaties begeleidt bij de volgende stap in hun digitale groei. Of dat nu gaat om het verbeteren van customer journeys,  een e-commerceplatform, website, omnichannel-implementatie of maatwerkapplicatie. Inmiddels heeft Aviva Solutions ruime ervaring specifiek met Groothandels. 

Voor veel Groothandels geldt hetzelfde; Veel druk op digitale transformatie en te weinig beschikbare kennis om dit concreet te maken. Wij nemen je bij de hand: van strategie, UX-design, development, testen tot en met het wegwijs maken van de eindgebruikers en zorgeloos beheer. Zodat jij je volledig op de business kan richten. 

Met als resultaat een schaalbaar, toekomstbestendig platform waarmee de ideale klantbeleving wordt gerealiseerd, leads worden gegenereerd en actieve marktbewerking binnen handbereik komt.