NL EN

15 signalen over de testbaarheid van je systeem

Na de blog van Dennis over hoe je achterhaalt of je productiviteit wordt beperkt door de architectuurkeuzes die er gemaakt zijn, is het nu tijd om te kijken naar het volgende risico bij softwareontwikkeling: De testbaarheid van je systeem. Uit welke signalen kun je opmaken dat je jouw applicaties niet optimaal onderwerpt aan tests? Dennis neemt ze met je door want het belang van een gedegen testbeleid valt niet te onderschatten.

Zet dit je aan het denken? Haal je zelf wel het maximale uit je softwareontwikkeling? Neem samen met de expert de tijd om dit te evalueren en maximaliseer je inspanningen.  Vraag direct een gratis quick scan aan. Zo krijg je grip op waar de belangrijkste aandachtspunten liggen.

Bekijk ook de eerdere blogs van Dennis over softwareontwikkeling:

- Heb jij de complexiteit onder controle
- Hoe herken je dat je de verkeerde architectuurkeuzes hebt gemaakt
- Hoe verhoog je de productiviteit van je ontwikkelaars

Doe de quick scan

Direct grip op de grootste kansen voor meer productiviteit

Speciaal voor deze quick scan heeft Dennis een inventarisatielijst samengesteld die je direct inzicht geeft in waar je grootste risico's en uitdagingen liggen in je software ontwikkeling.

Met bijna 25 jaar ervaring achter de kiezen komt Dennis als Principal Consultant bij veel verschillende organisaties om ze te helpen met het professionaliseren van haar softwareteams. Daarbij kijkt hij onder andere naar de ontwikkelmethodieken, ontwerptechnieken, tools, teamdynamiek en planningsprocessen.


Dennis werkt bij Aviva Solutions, een fullservice digital agency dat sinds 2006 organisaties begeleidt bij de volgende stap in hun digitale groei. Of dat nu gaat om het verbeteren van customer journeys,  een e-commerceplatform, website, omnichannel-implementatie of maatwerkapplicatie. Benieuwd naar hoe we maatwerk projecten aanpakken voor jouw specifieke uitdaging? Neem dan contact op met Dennis dan voor een kennismakingsgesprek via dennis.doomen@avivasolutions.nl