Digitaal mensenwerk.
Design op z'n Dutch.
Creatief met .NET.

Expertises

Met onze expertises zetten we jouw business ambities om in digitaal effect. Dat doen we met de juiste mix van getalenteerde .NET ontwikkelaars, designers en software architecten. Plus de nodige ervaring, mooie tools & een superstrakke aanpak.

Wat we doen

Skills, expertises, vakgebieden, oplossingen. Of je nu een losse dienst nodig hebt of een partner die het hele traject voor je oppakt. Dit is wat we goed kunnen en graag voor je doen:

Onderzoek

Heb je een nieuwe site, app of portal nodig? De eerste stap is weten wie je eindgebruikers zijn. En misschien nog belangrijker: wat hun wensen of behoeften zijn. Wij brengen het met liefde voor je in kaart.

Strategie

Of je nu een webwinkel ontwikkelt of een sociaal intranet, je bedrijfsprocessen worden erdoor geraakt. Een heldere strategie geeft broodnodige richting aan elk digitaal project. Daarom maken we ook een roadmap voor jouw succes.

Architectuur

De tijd die je spendeert aan het ontwikkelen van software of neerzetten van een ontwikkellandschap wil je zo efficiënt mogelijk benutten. Zonder stress en altijd ‘in control’. Een goed fundament maakt toekomstige groei mogelijk. Wij ondersteunen je daar graag bij.

UX design

Het ontwerpproces draagt bij aan de ervaring - de user experience - die online gebruikers hebben bij jouw product of merk. Met interactie-ontwerp, visuele communicatie en contentdesign maken we een prettige online ervaring mogelijk.

Development & Testing

Front-end én back-end development voor web, portals of businessapplicaties. We doen het allemaal. Laat ons maar sleutelen aan markup, style en scripting, we weten alles van server-sidetechnieken en -technologieën. Ook voor cross-browser HTML, CSS en JavaScript draaien we onze hand niet om.

Realisatie

Stiekem doen we niets liever dan ontwikkelen. Diep in ons schuilt die nerd. Die codeklopper. Maar de mate waarin hangt af van jouw vraagstuk. We adviseren altijd over een passend platform, eventueel maatwerk en bijbehorende ontwerpprincipes.

Training

Onze oplossingen werken heel intuïtief. Toch kan het prettig zijn als iemand je de fijne kneepjes bijbrengt. Want dan kun je als eindgebruiker (ontwikkelaar, webredacteur of marketeer) nog efficiënter werken. En dat verschil merk je onder de streep.

Contentmigratie

Een nieuwe omgeving? Dat betekent vaak content verhuizen. En dat is meestal complexer en meer werk dan je denkt. Wij adviseren je bij het kiezen van het juiste migratiescenario. En helpen je ook de migratie net wat makkelijker te maken.

Beheer

Je systeem moet natuurlijk continu up & running zijn. Daarom staan we altijd paraat voor het oplossen van urgente problemen, ook voor support buiten werktijden. Zo is er altijd iemand die je kan helpen. Ook als het project al opgeleverd is.

Optimalisatie

Project opgeleverd? Dan begint het pas! Nieuwe oplossingen en technologie blijven alleen effectief als ze ook na oplevering de juiste aandacht blijven krijgen. Gebruik meten, luisteren en doorontwikkelen. Plan. Do. Check. Act.

Projectmanagement

Agile of waterval. Scrum, Kanban of Prince 2. We hebben ruime ervaring met al deze methodes om de juiste te kunnen kiezen en inzetten voor jouw projecten: van een enkel project tot de complete reorganisatie van de IT-organisatie.

Onze favoriete tools

We werken elke dag met allerlei software voor onze klanten en schakelen daardoor snel. Maar van deze tools zijn we toch wel het meest fan.

Onze aanpak

Scrum, Kanban - we houden van agile. We geloven in een creatief en flexibel proces, waarin we nauw met je kunnen samenwerken. Dat die methodes niet bij elke organisatie passen, begrijpen we goed. Klassiekers als Prince 2 kennen we natuurlijk ook.

Volgende item Cases

Gemaakt met aandacht.
Gecodeerd met koffie.
Gevierd met taart.

Cases