Bekijk de Sitemap
Dé Microsoft
Platform
Specialist

Maatwerk oplossingen

Wanneer een standaardoplossing niet volstaat, zoeken wij het in een maatwerkoplossing. Van ticket- en voorraadsystemen, portalen tot volledig e-commerce platform; alles is mogelijk. Bij het bouwen van maatwerksystemen vertalen we uw bedrijfsspecifieke vraag in een passende oplossing die aansluit op het bedrijfsproces. Aviva Solutions pakt dit soort vraagstukken in de vorm van een project op. Maar wij hebben ook ervaren business consultants die uw organisatie helpen om een brug tussen organisatie en technologie te slaan.

Expertise voor elk ICT-vraagstuk

Onze medewerkers worden geselecteerd op hun expertise binnen het Microsoft-productenplatform. Samen hebben zij grondige kennis van Microsoft .NET, BizTalk Server, SharePoint, Office 365, Sitecore, Kentico CMS en vele beschikbare best practices. Kortom, met zoveel kennis onder één dak kunnen we praktisch elke oplossing voor u op maat maken.
 

Support

Wie een maatwerkoplossing laat bouwen, krijgt te maken het beheer ervan. Aviva Solutions biedt daarom ook applicatiesupport; zodat u altijd de gewenste ondersteuning krijgt na het in productie nemen van de oplossing.