Bekijk de Sitemap
Dé Microsoft
Platform
Specialist

Maatwerk oplossingen

Wanneer een standaardoplossing niet volstaat, zoeken wij het in een maatwerkoplossing. Van ticket- en voorraadsystemen, portalen tot volledig e-commerce platform; alles is mogelijk. Bij het bouwen van maatwerksystemen vertalen we uw bedrijfsspecifieke vraag in een passende oplossing die aansluit op het bedrijfsproces. Aviva Solutions pakt dit soort vraagstukken in de vorm van een project op. Maar wij hebben ook ervaren business consultants die uw organisatie helpen om een brug tussen organisatie en technologie te slaan.

Expertise voor elk ICT-vraagstuk

Onze medewerkers worden geselecteerd op hun expertise binnen het Microsoft-productenplatform. Samen hebben zij grondige kennis van Microsoft .NET, BizTalk Server, SharePoint, Office 365, Commerce Server, Kentico CMS en vele beschikbare best practices. Kortom, met zoveel kennis onder één dak kunnen we praktisch elke oplossing voor u op maat maken.

Projecten en agile
Bij elke opdracht bepalen we welke van onze expertises nodig zijn om tot de gewenste oplossing te komen. Die brengen we samen in een projectteam dat zowel technische taken (architectuur, infrastructuur en development) als projectmanagement, interactie design en systeembeheer voor haar rekening kan nemen. Aviva Solutions hanteert agile software ontwikkelingsmethodieken. Zo bent u altijd op de hoogte van de status en de voortgang en als tussentijds wensen veranderen, is het mogelijk om die mee te nemen in het ontwikkelingstraject. Bovendien heeft u gedurende het hele project direct contact met dit projectteam.
Anticiperen op wijzigingen tijdens het project
Een flexibele (agile) aanpak stelt ons in staat om op onverwachte wijzigingen te anticiperen. Want al is een projectplanning nog zo goed onderbouwd en zijn de eisen en wensen ondubbelzinnig vastgelegd, inzichten en wensen veranderen nu eenmaal. We hebben al vele malen met dit bijltje gehakt. Zo konden we richtlijnen en werkafspraken verzamelen die in de praktijk goed blijken te werken: korte iteraties met een vaste tijdsduur, afgesloten door een evaluatie met alle betrokkenen. Alle prioriteiten worden daarbij opnieuw bekeken, en schattingen geverifieerd. Deze werkwijze maakt het mogelijk de aanpak aan te passen en de planning waar nodig bij te stellen.
Support
Wie een maatwerkoplossing laat bouwen, krijgt te maken het beheer ervan. Aviva Solutions biedt daarom ook applicatiesupport; zodat u altijd de gewenste ondersteuning krijgt na het in productie nemen van de oplossing.