Bekijk de Sitemap
Dé Microsoft
Platform
Specialist

Onze oplossingen

Onze ervaring met Microsoft technologie en onze brede kennis van ontwikkeltechnieken passen we toe zoals het is bedoeld: effectief, slim en eenvoudig. Aviva Solutions integreert en combineert Microsoft producten in innovatieve totaaloplossingen. In het oplossingenoverzicht ziet u welke oplossingsrichtingen dat zijn.

Projecten, consultancy, development en support

Het liefst bouwen we in projectvorm aan werkende oplossingen. Onze kracht ligt namelijk in het combineren van kennis en ervaring. Een projectteam dat zich bezighoudt met .Net development en implementaties neemt de belangrijkste technische taken voor haar rekening. Waar nodig aangevuld met projectmanagement, interactie design en systeembeheer. Maar uiteraard bieden we dezelfde kennis en ervaring ook aan in de vorm van consultancy, development en support. Bijvoorbeeld wanneer u zelf een IT-project uitvoert en ondersteuning nodig heeft.
 

Technologie voor u laten werken

Nieuwe oplossingen en technologie kunnen alleen effectief gebruikt worden als deze ook na oplevering de juiste aandacht krijgen. Aviva Solutions helpt u daarom met trainingen, functioneel beheer en uitgebreide support.