Bekijk de Sitemap
Dé Microsoft
Platform
Specialist

Onze oplossingen

Onze ervaring met Microsoft technologie en onze brede kennis van ontwikkeltechnieken passen we toe zoals het is bedoeld: effectief, slim en eenvoudig. Aviva Solutions integreert en combineert Microsoft producten tot innovatieve (online) totaaloplossingen. Maar onze focus ligt ook op de vormgeving en gebruikerservaring: het in-house creatieve team van Aviva Solutions speelt een leidende rol in het proces om uw idee├źn om te zetten in verbazingwekkende UI/UX en visual designs.

Design, projecten, consultancy, development en support

Het liefst bouwen we in projectvorm aan werkende (online) oplossingen. Onze kracht ligt namelijk in het combineren van kennis en ervaring. Projectleden die zich bezighouden met frontend- en .Net development en implementaties nemen de belangrijkste technische taken voor hun rekening. Waar nodig aangevuld met concept, ux-design, prototyping, projectmanagment en systeembeheer. Wij zijn uiteraard ook inzetbaar wanneer u zelf een IT-project uitvoert en daarbij ondersteuning nodig heeft.
 

Technologie voor u laten werken

Nieuwe oplossingen en technologie kunnen alleen effectief gebruikt worden als deze ook na oplevering de juiste aandacht krijgen. Aviva Solutions helpt u daarom met trainingen, functioneel beheer en uitgebreide support.