Bekijk de Sitemap
Dé Microsoft
Platform
Specialist

SharePoint

Met de mogelijkheden die SharePoint biedt kunt u de productiviteit verhogen en het nieuwe werken ondersteunen in de breedste zin van het woord: van samenwerken, kennisdelen tot zoeken en vooral vinden. Van portal, intranet, extranet tot website. SharePoint biedt niet alleen goede mogelijkheden om informatie uit te wisselen, het is ook nog eens eenvoudig in gebruik. Wie trouwens vertrouwd is met Microsoft Office zal SharePoint snel onder de knie hebben.

Intranet

SharePoint zorgt ervoor dat uw medewerkers of gebruikers van uw intranet of portal - op ieder moment en waar dan ook - toegang hebben tot de informatie én hulp van elkaar. Met documentbibliotheken, taakinformatie, workflows en een uitgekiende zoekfunctionaliteit (ook gegevens uit back-end systemen zijn doorzoekbaar te maken), is SharePoint het juiste gereedschap om het nieuwe werken te faciliteren. Aviva Solutions kan SharePoint zo aanpassen dat het accent van uw bedrijf wordt toegevoegd en het precies in uw bedrijfsbehoeften voorziet.
Één interface door integratie
Door integratie met andere systemen is het mogelijk om SharePoint als voornaamste gebruikersinterface te gebruiken. Alles staat op één punt bij elkaar en uw gebruikers hoeven nog maar met één systeem te werken. Dit verhoogt niet alleen de productiviteit in, het geeft ook nog eens een goed inzicht in de bedrijfsprestaties. Bovendien heeft SharePoint een standaard functionaliteit voor het beheren van grote hoeveelheden bestanden, zodat u geen netwerkschijf meer nodig heeft.
Extranet
Met een SharePoint extranet stelt uw organisatie open voor anderen, maar dan wel centraal en veilig beheerd. En dat geldt natuurlijk ook voor andere documenten, processen en applicaties. Bijvoorbeeld de afspraken en contactpersonen die teamleden gezamenlijk in het project met elkaar delen. SharePoint geeft daartoe allerlei standaard mogelijkheden.
Internet site
Een internet site op basis van SharePoint biedt u vele mogelijkheden om uw bezoeker van de juiste informatie te voorzien. Deze informatie kan afkomstig zijn uit uw SharePoint intranet, maar ook kan de web redacteur de teksten en beeldmaterialen met behulp van de SharePoint web content management tools zelf verwerken.
Niet altijd ontwikkelwerk nodig
Het standaard implementeren van SharePoint is vrij eenvoudig: er is geen programmeerwerk nodig en na de installatie is het meteen klaar voor gebruik. Voor specifieke wensen en functionaliteiten zijn er veel componenten (plug-ins) beschikbaar. Als uw wensen heel specifiek worden, dan kan Aviva Solutions die voor u in het SharePoint platform ontwikkelen zodat uw SharePoint omgeving is aangepast naar de kern van uw business.