Bekijk de Sitemap
Dé Microsoft
Platform
Specialist

Kentico CMS for ASP.NET

Door gebruik te maken van het Kentico CMS voor ASP.NET zorgt Aviva Solutions ervoor dat content van uw website(s) eenvoudig te creëren en te beheren is. Dit is namelijk een flexibel en betaalbaar content management systeem, dat gemakkelijk uit te breiden is en een prettige gebruikerservaring biedt. Moeiteloos kunt u in korte tijd uw website of webwinkel up-to-date houden en uw B2B of B2C (marketing) activiteiten uitvoeren.

Content en lay-out managen zonder IT-kennis

Het Kentico platform is zo ingericht dat op intuïtieve wijze content en lay-out te creëren en te managen is; zonder te programmeren en vanuit een internet-browser. Ook gebruikers zonder technische achtergrond kunnen zo op eenvoudige en snelle wijze content beheren en - na een korte training - zelfs de gehele website. Aviva Solutions is één van twee erkende trainingspartners van Kentico in Nederland.
Gevonden worden op internet
Door gebruik te maken van het Kentico CMS is Aviva Solutions in staat om websites te bouwen die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines zoals Google en die zorgen voor een hogere ranking in de resultaten. Bijvoorbeeld door SEO vriendelijke URL’s en aliassen en het aanpassen van paginatitels en metadata. Zo heeft u het in eigen hand waarop uw website gevonden wordt.
Vergroot het bezoekersaantal door marketing functionaliteiten
Naast integratie met social media kan Aviva Solutions het Kentico CMS aanvullen met geavanceerde marketing functionaliteiten: instellen van campagnes, contacten managen, e-mailmarketing opstarten en leadsgeneratie optimaliseren (traceren van bezoekers en aankopen). Zodat u met gerichte marketingactiviteiten uw lokale online verkooppunt kan laten uitgroeien tot een grote, (inter)nationale multi-channel business.