Bekijk de Sitemap
Dé Microsoft
Platform
Specialist

Commerce Server

Door gebruik te maken van Commerce Server 10.1, is Aviva Solutions in staat om krachtige e-commerce oplossingen te bouwen die uw ambities op B2C en B2B gebied moeiteloos kunnen ondersteunen. Commerce Server 10.1 biedt namelijk een solide basis voor de ontwikkeling van webwinkels van elke grootte; zo kan uw lokale online verkooppunt uitgroeien tot een grote internationale, multi-channel business.

Best of breed

Commerce Server 10.1 richt zich op de kern van elke webwinkel en biedt daarmee de bouwstenen voor de catalogus, voorraad, klantprofielen, transacties en kortingsacties. Deze bouwstenen worden door Aviva Sultions aangevuld met Content Management, geavanceerde navigatie- en zoekmogelijkheden, payment providers en e-mail service providers, om zo een best-of-breed oplossing te bieden. Kortom, gespecialiseerde producten die samen perfect aansluiten op uw wensen.

Platform integratie

Om een nieuwe webwinkel effectief in te zetten binnen uw bestaande processen, biedt Commerce Server 10.1 integratie services waarmee het kan koppelen met uiteenlopende systemen. Aviva Solutions gebruikt de Microsoft BizTalk ondersteuning van Commerce Server 10.1 om uw backoffice systemen te integreren. Zo kunnen bijvoorbeeld orders voor snelle afhandeling direct in uw backoffice terecht komen en is de webwinkelvoorraad altijd actueel. Maar ook productgegevens of winkelgegevens vinden moeiteloos hun weg naar de webwinkel.