Bekijk de Sitemap
Dé Microsoft
Platform
Specialist

BizTalk Server

Microsoft BizTalk Server is de lijm waarmee systemen met elkaar te verbinden zijn. Vanaf versie BizTalk Server 2004 is het geëvolueerd tot een volwassen en volwaardige integratie suite. De huidige (BizTalk Server 2013) stelt u in staat snel, flexibele integratie oplossingen te bouwen die uw applicaties, services en zelfs applicaties van uw partners aan elkaar koppelt. Ook integratie met cloud is tegenwoordig een standaard feature van het product.

Bus architectuur

Met de Enterprise Service Bus (ESB) Toolkit welke bovenop BizTalk Server draait, kan een goede bus architectuur worden neergezet die uw services of applicaties feitelijk met elkaar laat communiceren. Of het nu gaat om Enterprise Application Integration (EAI), Service Oriented Architecture (SOA), Business Process Management (BPM), Hybride/Cloud integratie of andere vraagstukken; BizTalk Server kan worden ingezet.
Open structuur
De open structuur van het pakket zorgt ervoor dat iedere oplossing volledig  aan uw specifieke wensen kan worden aangepast zonder dat daarbij zaken als veiligheid en schaalbaarheid verloren gaan. De alignement met de laatste versies van het .Net platform, Visual Studio, Team Foundation Server en SQL Server bieden een krachtige en stabiele basis voor ontwikkeling en operatie.
Ervaring
De consultants van Aviva Solutions werken al vanaf de eerste versies met BizTalk Server. Ze zijn gecertificeerd en hebben door inzet bij onze klanten veel ervaring met consultancy, implementatie, test en training van BizTalk oplossingen. Ook zijn onze mensen betrokken geweest bij ALM (Application Lifecycle Management) trajecten in combinatie met BizTalk.