Bekijk de Sitemap
Dé Microsoft
Platform
Specialist

Onze kennis

Nog steeds gaan de IT-ontwikkelingen snel. U mag van ons verwachten dat wij alle technologische ontwikkelingen haarscherp in de gaten houden zodat wij u de juiste keuzes kunnen voorleggen. Om de kwaliteit daarvan te garanderen, realiseren we onze oplossingen primair op basis van het Microsoft platform. Maar ook de ontwikkelingen die er buiten de Microsoft-technologie zijn ontgaan ons niet. Logisch, want de keuzes die u maakt kunnen platform overschrijdend zijn. Flexibelere oplossingen en integratie worden om die reden voor u belangrijker. Steeds vaker laten wij daarom verschillende “smaakjes” naast of met elkaar werken, zodat we u kunnen helpen om het máximale uit uw IT-platform te halen.

Microsoft en open source

Binnen het Microsoft platform zijn er inmiddels zoveel technieken waardoor u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. U hoeft daarvoor alleen maar te kijken naar de bibliotheken voor communicatie tussen systemen: Microsoft biedt op dit moment ASMX, WCF, WCF Data Services, WebAPI en ASP.NET MVC. En dan zijn er nog de vele open-source alternatieven die de .NET community biedt. Onze consultants zijn zeer actief in de Microsoft community en daardoor uitermate goed in staat om u te adviseren over de te gebruiken producten.

We delen onze kennis

Aviva Solutions biedt geen formele trainingsfaciliteiten. Toch organiseren onze professionals vanuit ervaring en eigen interesse regelmatig zogenaamde 'kennissessies'. Medewerkers van klanten zijn altijd welkom. Dit biedt uitstekende kansen om vragen te stellen aan mensen met daadwerkelijke ervaring.