Bekijk de Sitemap
Dé Microsoft
Platform
Specialist

SharePoint architect

Als SharePoint Architect ben jij de schakel tussen de vraag van onze opdrachtgever en de disciplines in ons SharePoint team. In projecten voor diverse opdrachtgevers ben je verantwoordelijk voor het (technische) eindresultaat, de architectuur voor SharePoint, de functionaliteit en het design. Complexe architectuur problemen vormen voor jou geen obstakel, maar juist een uitdaging. Als architect bedenk en ontwerp je complexe applicaties op basis van Microsoft technologie.

Jouw achtergrond

Je vindt het een uitdaging om aansluiting te zoeken bij de nieuwste technologische ontwikkelingen zoals het Microsoft platform die biedt. Je hebt een aantal jaren ervaring als .SharePoint architect en hebt kennis van - en aantoonbare ervaring met - de mogelijkheden van serverproducten zoals SQL Server, BizTalk Server en Commerce Server. Verder kun je acteren op tactisch en strategisch niveau, zowel inhoudelijk, politiek als commercieel. Je bent een gedreven professional met een ondernemende en stressbestendige instelling. Je communiceert effectief met opdrachtgevers en bent in staat om collega's te coachen. Door je ondernemende instelling draag je bij aan de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening rondom architectuur vraagstukken.

Ons aanbod

Aviva Solutions is toonaangevend op het gebied van SharePoint in Nederland. Daarnaast werken wij als First class Microsoft partner nauw samen met Microsoft® en zijn we uiteraard Microsoft Gold Partner op vele competenties. Werken bij Aviva Solutions in het SharePoint team staat garant voor zeer uiteenlopende top klanten, uitdagende en vakinhoudelijk zeer interessante opdrachten. Doordat je in een team terecht komt met diverse specialisten, krijg jij in iedere project weer de mogelijkheid om je kennis en ervaring naar een hoger niveau te tillen. Binnen Aviva Solutions staan onze specialisten centraal. Vandaar ons credo: Kennis. Mensen. Oplossingen.

Daarnaast bieden wij:
  • Concurrerend salaris en goede arbeidsvoorwaarden (zoals auto van de zaak, bonusregeling, pensioen, telefoon, laptop).
  • Een leuke, informele en professionele werkomgeving.
  • Werken bij een organisatie die zich richt op de top van het Nederlandse bedrijfsleven.
  • Goede opleidingsmogelijkheden.
  • Deelname aan onze social events, zoals de jaarlijkse trip naar het buitenland.