Bekijk de Sitemap
Dé Microsoft
Platform
Specialist

SharePoint architect

Als SharePoint Architect ben jij de schakel tussen de vraag van onze opdrachtgever en de disciplines in ons SharePoint team. In projecten voor diverse opdrachtgevers ben je verantwoordelijk voor het (technische) eindresultaat, de architectuur voor SharePoint, de functionaliteit en het design. Complexe architectuur problemen vormen voor jou geen obstakel, maar juist een uitdaging. Als architect bedenk en ontwerp je complexe applicaties op basis van Microsoft technologie.

Jouw achtergrond

Je vindt het een uitdaging om aansluiting te zoeken bij de nieuwste technologische ontwikkelingen zoals het Microsoft platform die biedt. Je hebt een aantal jaren ervaring als SharePoint architect en hebt kennis van - en aantoonbare ervaring met - de mogelijkheden van serverproducten zoals SQL Server, BizTalk Server en Commerce Server. Verder kun je acteren op tactisch en strategisch niveau, zowel inhoudelijk, politiek als commercieel. Je bent een gedreven professional met een ondernemende en stressbestendige instelling. Je communiceert effectief met opdrachtgevers en bent in staat om collega's te coachen. Door je ondernemende instelling draag je bij aan de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening rondom architectuur vraagstukken.

Wij bieden

Een interessante baan bij een bedrijf dat een topspeler is binnen de Nederlandse Microsoft markt. Je komt te werken in verschillende projectteams of bij onze klanten. Vaak werken wij volgens de scrummethodiek. Verder is het vast fijn te weten dat wij standaard een leasecontract, laptop en telefoon bieden, en dat wij vinden dat goed werk goed beloond moet worden. Je wordt actief betrokken bij het delen van kennis binnen en buiten ons bedrijf. En er zijn vele mogelijkheden om bij te leren: van opleiding tot congresbezoek. Bovendien ga je mee met onze social events, zoals de jaarlijkse trip naar het buitenland.