Bekijk de Sitemap
Dé Microsoft
Platform
Specialist

.Net ontwikkelaar

Als .NET ontwikkelaar vervul je voor onze opdrachtgevers een centrale rol bij de realisatie van innovatieve oplossingen met behulp van Microsoft technologie.
 

Jouw achtergrond

Jouw diepgaande technische kennis koppel je aan zowel functionele als technische analyse- en ontwerpvaardigheden. Je communiceert effectief met opdrachtgevers en bent in staat om collega’s te coachen. Wij zoeken dus een .NET developer die:

  • Zeer ruime, aantoonbare werkervaring heeft met Microsoft technologie zoals C#, Visual basics en ASP/ASP.NET
  • Ook goede kennis heeft van o.a. SQL Server, SharePoint, Commerce Server of BizTalk
  • Sterk is in het verwoorden van de mogelijkheden aan je team en de klant
  • HBO denk- en werkniveau heeft
  • Gedreven, ondernemend en stressbestendig is

Wij bieden

Een interessante baan bij een bedrijf dat een topspeler is binnen de Nederlandse Microsoft markt. Je komt te werken in verschillende projectteams of bij onze klanten. Vaak werken wij volgens de scrummethodiek. Verder is het vast fijn te weten dat wij standaard een leasecontract, laptop en telefoon bieden, en dat wij vinden dat goed werk goed beloond moet worden. Je wordt actief betrokken bij het delen van kennis binnen en buiten ons bedrijf. Er zijn vele mogelijkheden om je kennis op peil te houden of bij te leren: van opleiding tot congresbezoek. Bovendien ga je mee met onze social events, zoals de jaarlijkse trip naar het buitenland.