Bekijk de Sitemap
Dé Microsoft
Platform
Specialist

Jouw toekomst

Je werk bepaalt een groot deel van je leven, daarom ben je zuinig op je toekomst! Aviva Solutions biedt jou als Microsoft specialist een mooi perspectief. We stimuleren je om vooruit te blijven gaan en tegelijk te genieten van het moment
 

Opdrachten

Werken bij Aviva Solutions betekent werken aan gevarieerde en complexe opdrachten. Klussen waarin jij je tanden kunt zetten en die je kennis scherp houden. De opdrachten lopen uiteen van advisering tot de bouw van een website of het uitzetten van een nieuwe applicatiestructuur. Als professional word je natuurlijk ingezet afhankelijk van je kennis, ervaring en ambities.
 

Opleidingen

Kennis is de reden van het bestaan van Aviva Solutions. Daarom nemen we geen genoegen met middelmaat. Als het om kennis gaat willen we voorop lopen. Daarom stimuleren we je om te groeien in je vak en hebben we, om dit te borgen, de vrijblijvendheid voor Aviva Solutions als werkgever eraf gehaald.

Arbeidsvoorwaarden

We willen onze medewerkers optimaal stimuleren. Het bieden van goede, concurrerende arbeidsvoorwaarden is daar een onderdeel van:

Variabele beloning

Jij bent onmisbaar in het realiseren van onze bedrijfsprestaties. Dus vinden wij ook dat je hiervan moet kunnen profiteren. Daarom keren wij elk jaar een vast percentage van het behaalde bedrijfsresultaat als bonus uit aan de mensen die hiervoor verantwoordelijk zijn. Kortom, het is dus mede aan jou om te bepalen hoe hoog het bonusbedrag uiteindelijk uitpakt.