Bekijk de Sitemap
Dé Microsoft
Platform
Specialist

Jouw toekomst

Je werk bepaalt een groot deel van je leven, daarom ben je zuinig op je toekomst! Aviva Solutions biedt jou als Microsoft specialist, designer of frontend developer een mooi perspectief. We stimuleren je om vooruit te blijven gaan en tegelijk te genieten van het moment, samen met ons.
 

Opdrachten

Werken bij Aviva Solutions betekent dat je gaat werken aan gevarieerde en complexe opdrachten. Klussen waarin jij je tanden kunt zetten en die je kennis scherp houden. De opdrachten lopen uiteen van advisering tot het bouwen van een website of het uitzetten van een nieuwe applicatiestructuur. Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw kennis, ervaring en ambities.

Wij bieden

Een heel fijne werkomgeving met 45 andere collega’s in ons gezellige pand aan het water van Koudekerk aan den Rijn of in het bruisende Eindhoven. Je komt te werken in verschillende projectteams of bij onze klanten. Vaak werken wij volgens de scrummethodiek. Verder is het vast fijn te weten dat wij standaard een leasecontract bieden, dat wij vinden dat goed werk goed beloond moet worden, en dat een dienstverband van 32 uur bespreekbaar is. Je bent of wordt actief betrokken bij het delen van kennis binnen en buiten ons bedrijf. Er zijn vele mogelijkheden om je kennis op peil te houden of bij te leren: van opleiding tot congresbezoek. Bovendien ga je mee met onze social events, zoals de jaarlijkse trip naar het buitenland. We willen onze medewerkers optimaal stimuleren. Het bieden van goede, concurrerende arbeidsvoorwaarden is daar dus onderdeel van.